Fam. Klaveren

De fam. Klaveren wilde een frisse wind door de beneden verdieping krijgen. Hiervoor hebben wij de keuken en woonkamer opnieuw ingericht. 

Wij hebben in de woonkamer een lichte kleur blauw op de muur aangebracht om de woonkamer fris en licht te laten lijken. De meubels daar in tegen hebben wij een warmere kleur gegeven, dit geeft een mooi contrast.

Fam. Mocking

De Fam. Mocking wisten niet meer wat ze met hun woonkamer moesten. Wij hebben met de bestaande en nieuwe meubels een nieuw ontwerp gemaakt. 
Ze vonden de kleur blauw erg mooi en hadden dan ook zelf al een blauwe fauteuil staan. Bij deze stoel heb ik een passende kleur blauw voor op de muur uit gekozen. 
Ook hebben wij een nieuw tv meubel ontworpen voor de klant op maat. Wij hebben gekozen om het meubel licht te houden omdat de bank en de stoel al een donkere kleur hebben. De salontafel hebben wij uit gekozen omdat die de zelfde soort hout heeft als het tv meubel.

De Neptunus

Deze klant wilde heel graag uitbouwen dit hebben wij dan ook op twee plekken gedaan. Ook hebben wij een hele nieuwe inrichting voor hun gemaakt.
Wij hebben naar de garage uitgebouwd en hebben over de hele lengte een serre geplaatst. Door de serre is veel licht in de woning gekomen omdat deze bijna volledig van glas is. 
De kleur rood hebben wij gekozen omdat ze graag een warme kleur bij de vloer wilde hebben en omdat ze een muur een kleur wilde geven. Om de ruimte toch wat knusser te maken hebben wij gekozen om een roomdivider met een gashaard er in zodat je van twee kanten kan genieten van de haard.

De Boeg

Deze klanten wilde graag een interieuradvies voor hun nieuwe huis wat ze hadden gekocht.

Voor deze klanten hebben wij een luchtig ontwerp gemaakt met een frisse kleur groen op de muur. De groene kleur combineert goed met houten meubels die zijn gekozen. In de houten meubels is metaal verwerkt dit geeft een stoerder uiterlijk. Door de muren rustig te houden hebben we gekozen voor een motief in het vloerkleed en twee lossen tafeltjes van hout met metalen poten. Het metaal laten we terug komen in de lampen.

Ook is er gekozen om de kleuren door te laten lopen naar de tuin. Het effect hiervan is dat je de woonkamer hierdoor verlengd. De woonkamer word opties groter.